Speciale functie van de Herberg

Uiteraard is iedereen van harte welkom in onze Herberg.


Maar bij de opzet van de Herberg hebben wij ook gedacht dat de herberg  een wat speciale functie kan hebben, naast die van Herberg/ Bed and Breakfast.

Omdat de Herberg zo dicht bij het grote Jeroen Bosch Ziekenhuis ligt en dit ziekenhuis een regionale functie heeft, lijkt het ons een goed idee om met name gasten te herbergen die een familielid in het ziekenhuis hebben liggen.

Uit ervaring weet ik dat vele familieleden graag dicht in de buurt van hun zieke familielid willen verblijven als er een belangrijke ingreep wordt gedaan of speciaal onderzoek wordt verricht. Altijd een zware periode voor patiënt en familie.

Daarom bieden wij speciale wat langere verblijfstermijn mogelijkheden van enkele dagen tegen een voordeliger prijs aan.

Voor gasten die een nog langere termijn willen verblijven, zeg een week of zelfs langer, kunnen wij in overleg nog voordeligere prijzen afspreken.

Ook is er dan de mogelijkheid om zelf  wat eten te maken als men dat wil. En soms ook om met de eigenaren "met de pot mee te eten ".

Het lijkt ook positief als meerdere gasten in de Herberg verblijven die een zelfde soort ervaring kunnen delen. Zij kunnen elkaar steunen en ook elkaar afleiden of samen wat eten maken.

Als ik zelf, de eigenaar, aanwezig ben, kan ik altijd gevraagd worden om extra steun te geven vanuit mijn professionele achtergrond als (psychiater/arts) gezinstherapeut.

Uiteraard is het belangrijk om een reservering voor een langere periode zo mogelijk van te voren te maken.